Kalkki marmorino

Tuotetunnus (SKU): 28 Osasto:

Kuvaus

Väri: Valkoinen
Pakkaus: 1 kg, 5 kg ja 10 kg
Valmis sekoitus: saatavana kuivaseoksena. 0-0,5 mm
Lisätään vain vesi: 0,6-0,7 litraa/ 1 kg
Suurin kerroksen paksuus: 1 mm / kerros
Riittoisuus: 1-1,5 kg/m²

UKU-kalkki Marmorino ja Stucco ovat 100 % luonnonmukaisia kiiltäviä laasteja, joihin on saatu inspiraatio vuosisatojen ajan käytössä olleista marmoria ja luonnonkiviä jäljittelevistä kalkkilaastitekniikoista.

Tyylikkäät ja lujat materiaalit ovat roiskeenkestäviä, vettä hylkiviä ja sopivat lujuudeltaan käytettäviksi myös haasteellisissa olosuhteissa. Marmorino ja Stucco jäljittelevät alustan kohokuviota, joten sillä voidaan viimeistellä myös kaarevia pintoja, peittää onkaloita ja ulkonevia muotoja.

Marmorinon ja Stuccon  sävyttäminen kalkinkestävillämaaväripigmenteillä luo edellytykset erilaisten värisävyjen luomiseen. UKU Marmorino ja Stucco tarjoavat lukuisia erilaisia viimeistelymahdollisuuksia – kiiltävä, satiini, matta, ja erilaisia työkaluja ja -tapoja käyttämällä voidaan jäljitellä marmoria pintaa tai luoda ainutlaatuisia pintoja.


KALKKI MARMORINO
UKU-Kalkki Marmorino on satiininkiiltävää luonnonkiveä ja marmoria muistuttavan pinnan luova viimeistelylaasti, joka luo tilaan kuin tilaan esteettisesti kauniin ilmeen. Jo antiikin Rooman ajoista tunnettu laasti on valmistettu laadukkaista luonnonmukaisista raaka-aineista, ja sitä voidaan käyttää sisätiloissa, myös kosteissa tiloissa. Marmorinolla viimeistellyt pinnat ovat helposti puhdistettavia ja pitkäikäisiä.

Lisätiedot

Pakkaus

1kg, 5kg, 10kg